A magyar pálinka nem hiába messze földön híres. A külföldiek szemében az egyik legnépszerűbbnek számít az Árpád pálinka. Ennek a gyártója sohasem titkolta, hogy mi is teszi ezt a nedűt annyira jóvá, ellenállhatatlanná és páratlanná. A főzde szerint a kiváló Árpád pálinka néhány fontos alapszabály betartása révén válik igazán nagyszerűvé. A legfontosabb a kifogástalan minőségű gyümölcs. Senkit sem lephet meg, hogy az itteni szakemberek csakis teljesen ép, érett, friss gyümölcsöt használnak fel.
Itt előírás, hogy a földről felszedett, hibás, kicsit is poshadt gyümölcsöket nem lehet felhasználni és azokból jó ital nem készülhet. A profik minden párlathoz a legízletesebb gyümölcsfajtát választják ki. Erre jó példa, hogy amikor körte Árpád pálinka elkészítése a cél, akkor a cég csakis Vilmos körte mellett dönt. A második szabály az, hogy az itt dolgozó munkatársak a gyümölcsöket kézzel válogatják ki.
A teljes siker érdekében a csonthéjasokat kimagozzák és az almatermésűeket ledarálják, illetve a bogyósokat passzírozzák. Az Árpád pálinka ennek a két dolognak köszönheti a töretlen népszer7ségét. A sikert igazolja, hogy a Vilmos Árpád pálinka két éve elnyerte Magyarország Legjobb Pálinkája díjat. Ez egy hatalmas megtiszteltetés volt, és ennek örömére az Országos Pálinka és Törkölypálinka versenyen kiválasztásra kerülő Piros Vilmoskörte pálinka egyedi, limitált csomagolásban került értékesítése.
Így nem csupán az ital volt sajátos, hanem a csomagolás is. A csodálatos fekete fa díszdoboz egy kiváló minőségű prémium pálinkát rejtett magában, amelyik a vásárló nevére szóló is lehetett. Számos Árpád pálinka fajta megrendelhető az iDrinks webshoptól, ahol ezen kívül kaphatóak a rumok, vodkák, whiskeyk és sörök is.