Siófok, Balaton, legyen tél vagy nyár a Malagarden étterem ételkínálata nem szűnik meg vendégeinek mindig megújuló mediterrán vagy thai ételekkel kedveskedni a magyar ételek mellett.
Az étterem ételkínálata változatos, könnyed és nem engedi, hogy a vendégek egykönnyen elfelejtsék, hogy egy hangulatos étteremben ebédeltek vagy vacsoráztak. Az indonéz kultúrát idéző hely, a kert hangulata, a Balaton közelsége mind olyan együttes élményt ad, ami visszavárja vendégeit.
Az ételkínálatból nem hiányozhat a zabpelyhes fasírt sárgarépapürével, az étel mesterien ötvözi a marhahúsból készült ropogós fasírtot a krémessé turmixolt sárgarépa és pikáns curry íz világát. Az étel átmenetet képez az európai és az indiai kulináris világ között, hisz a curry jellegzetesen indiai fűszer, a marhahús készítésnek pedig tudjuk, hogy Európában is nagy hagyománya van, ráadásul az egyik legértékesebb hús alapanyagunk.
Ám, amennyiben a vendégek ennél sokkal intenzívebb, mondhatjuk „ázsiaibb” ételre vágynak, az ázsiai csirkés-zöldséges pirított tészta kitűnő választás. A wok fűszerkeverék hozzáadásával puhára párolt zöldségek, és a csirke csíkok a pirított tészta egyvelegével egy falatnyi Ázsiát varázsolnak az asztalra, mindezt ízléses terítékkel nyomatékosítva.
Akinek viszont a sok mediterrán különlegesség ellenére a magyaros ételek ízlenek a legjobban, azoknak az étterem a paprikás, nokedlis csirkét tudja ajánlani. Elkészítésében pontosan illeszkednek a hagyományos magyar étrendhez, nem hiányozhat belőle a vöröshagyma, a piros paprika és a piros arany.
Étvágygerjesztőnek talán ennyi elegendő is, hogy Ön is úgy érezze meg kell látogatnia a siófoki Malagarden éttermet.