A hungarikumként ismert magyar pálinka a kiváló minőségéről, zamatos ízvilágáról, gyümölcsösségéről híres szerte a világon. A hazai pálinkafőzést igazán magas színvonalra emelő Árpád Pálinka családi manufaktúra nagy hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezik a pálinkafőzés terén.
A pálinkáik különlegessége az alapanyagok minőségében rejlik, amire igen nagy hangsúlyt fektet az Árpád Pálinka a fogyasztók nagy örömére. Magyarország éghajlati adottságai kedveznek a pálinkafőzéshez alkalmas gyümölcsök termésének, akár a termesztett, akár a szabadon termő gyümölcsök terén.
A jó pálinkához azonban fontos a gyümölcs fajtája, hazánkban akár 20 féle gyümölcsből is főznek pálinkát. A pálinkafőzés művészetét tökélyre fejlesztő Árpád Pálinka tehát a magyar gyümölcsöt, illetve a tudását és tapasztalatát felhasználva alkotta meg eme izgalmas nedűt, amely a tökéletes ízharmóniának és gyümölcsösségnek köszönhetően számos elismerésben is részesült az idők folyamán, növelve ezáltal a pálinka szerelmeseinek rajongói táborát.